Steun Het Open Huis

Met uw steun geeft u hoopvolle ontmoetingen

In Haarlem staat Het Open Huis in de wijk Schalkwijk. In deze wijk leven veel inwoners met een beperkt sociaal netwerk. Dit maakt hen kwetsbaar. Deze mensen zijn welkom in Het Open Huis, ongeacht achtergrond, cultuur, leeftijd en humeur.

Eén van de bezoekers is Cor. Jaren geleden klopte hij aan bij Het Open Huis. Door omstandigheden is hij in de schulden geraakt. Geen mensen om hem heen die konden helpen. In ons Open Huis vond hij niet alleen een luisterend oor, maar ook praktische hulp. Zo kon Cor voedselpakketten krijgen en begeleiding bij het oplossen van zijn schulden.

Het mooie is: Cor is nu actief als vrijwilliger bij Het Open Huis. Wanneer hij er is, brengt dat gezelligheid en plezier met zich mee. Niet dat het altijd goed gaat, maar hier ervaart Cor dat hij waardevol is. Hij vindt de mensen om zich heen die hij eerder niet had. Het Open Huis is zijn ‘thuis’ geworden. We zijn blij voor Cor!

Uw hulp is nodig!

Het werk in Haarlem staat onder financiële druk! Ten tijde van de overname was er sprake van een groot tekort. Door middel van subsidies én hulp uit de achterban willen we het benodigde bedrag binnen krijgen. Mede dankzij uw steun gaan we dat redden. Met uw hulp ervaren onze bezoekers dat ze waardevol zijn. Help mee!

Met uw gift van bijvoorbeeld € 20, € 45 of € 100 geeft u een hoopvolle ontmoeting!

Stap 1: Kies uw frequentie

Stap 2: Ik wil graag geven

Stap 3: Uw gegevens

Stap 4: Betaalwijze