Geef een ontmoeting!

Geef een ontmoeting

aan mensen zoals Henk

Henk is een cliënt van het eerste uur en wordt vanuit het Sociaal Pension in Hoek van Holland al bijna 10 jaar begeleid. Hij woont zelfstandig en zorgt goed voor zichzelf. Hij heeft een bewogen leven achter de rug. Twee keer is hij getrouwd geweest. Twee keer stond hij aan het graf. Met zijn enige dochter heeft hij nog steeds contact. Verschillende banen heeft hij gehad, maar alle tegenslagen hebben offers gevraagd die hij nog dagelijks met zich meedraagt.

Doel
Henk wordt ambulant begeleid en regelt zijn zaken met zijn mentor. Nu is hij elke dag te vinden in ‘Om de Hoek’; een 2e hands kledingwinkel in Hoek van Holland. Toen hem gevraagd werd of hij mee wilde werken in de winkel, hoefde hij er niet lang over na te denken. Hij heeft nu een doel, iets om handen en krijgt verantwoordelijkheid. Zijn mening telt. We gaven hem de welverdiende titel: assistent bedrijfsleider. Hij doet die naam eer aan; zijn broek is schoon en zijn overhemd gestreken. Ook doet hij zijn gebit in als hij klanten helpt en zijn gekamde haar is voorzien van gel.

Werkervaring
Zo willen wij Henk en andere cliënten een plek geven om werkervaring op te doen. Dicht bij huis, samen met medewerkers en vrijwilligers die ze kennen en in een veilige omgeving. Deze ervaring kan wellicht leiden tot vrijwilligers- of betaald werk. Ze genieten van het gezien worden en het weer meetellen in de maatschappij.

Met uw gift van bijvoorbeeld € 20, € 45 of € 100 geeft u een hoopvolle ontmoeting! Mogen we op uw financiële steun en gebed rekenen?

Stap 1: Kies uw frequentie

Stap 2: Ik wil graag geven

Stap 3: Uw gegevens

Stap 4: Betaalwijze