Samen iets doen voor kwetsbare mensen

Dankzij de media worden wij steeds meer en vaker bepaald bij het feit dat het leven niet één groot feest is. Bijna dagelijks staat de krant vol met artikelen over moorden, rampen en armoede. Soms komt het ook heel dichtbij als bijvoorbeeld vrienden, familie of wijzelf problemen krijgen. Zo zijn er veel mensen in ons land, vreemden en vrienden die worstelen

Sommige jongeren worstelen met het feit dat zij wel ondersteunen willen maar dit niet met geld kunnen doen. Hoe dan wel?

Hoe dan?

Together biedt een online platform en evenementen waar je kennismaakt met andere jongeren die net zo in het leven staan als jij. Je vindt er allerlei activiteiten om je bij aan te sluiten, zodat je niet in je eentje hoeft te bedenken wat je kunt doen voor anderen. Samen lukt het om iets te betekenen voor kwetsbare mensen in onze samenleving.

Ook jij kan meedoen! Er zijn verschillende manieren, passend bij jouw talenten. Je kunt meedoen aan een werkgroep van een evenement, blogger worden en jouw hobby inzetten om ons te helpen, wat jouw hobby ook mag zijn! Heb jij een idee hoe je ons kunt helpen? Neem contact met ons op!

Wij zijn vooral actief op social media en onze website. Daar vind je blogs, filmpjes en veel meer informatie.

Meer informatie of persoonlijk contact:

Together
Gijsbert van Ruitenburg
gvruitenburg@ontmoeting.org
06 86 81 89 69

Contactgegevens

Centraal Bureau
Onderdoor 56
Postbus 263
3990 GB HOUTEN
NL35 RABO 0387 6691 40