Ondernemers: in verbinding met kwetsbaren

Voor ondernemers

In Nederland zijn er veel mensen die leven aan de rand van de samenleving. Mensen die geen volwaardige plek hebben in onze maatschappij en door velen worden vergeten. Deze vastgelopen mensen hebben hulp nodig. Ook ondernemers kunnen zich inzetten deze doelgroep. Dit kan onder andere als Ondernemer voor Ontmoeting of als sponsor van materiële en financiële middelen.

Wat doen wij

Soms loopt je leven anders dan je wilt. Je komt in de problemen door schulden of alcoholgebruik. Je verliest je werk en je huis. Het lijkt wel of alles tegenzit. Je wilt wel anders, maar het lukt niet om dit alleen op te lossen. Deze mensen komen wij dagelijks tegen. Ontmoeting helpt deze mensen de verbinding met zichzelf en hun omgeving weer op orde te krijgen. Daarbij kunnen bedrijven helpen!

Wat kunt u als ondernemer doen?

Om het werk onder vastgelopen mensen te kunnen blijven doen heeft Ontmoeting uw hulp nodig. Het gaat daarbij niet alleen om financiële middelen, maar ook andere hulp zoals het schenken van diensten en producten.

Met het geld dat wij van scholen, kerken, comités, bedrijven en particulieren krijgen, kunnen wij projecten financieren die niet (helemaal) gesubsidieerd worden door de overheid werktrajectbegeleiding is daar een voorbeeld van. Voor onze cliënten is dit nu juist een meerwaarde van onze hulpverlening. Werktrajectbegeleiding wordt gegeven mede dankzij steun van bedrijven! Uw steun is voor ons dus onmisbaar.

Er zijn diverse mogelijkheden om ons werk te steunen. Hieronder vindt u er een aantal.

Er zijn projecten die niet (geheel) gefinancierd worden door overheid en andere instanties. Hiervoor hebben  we financiële steun van onze achterban nodig hebben.

Naast het OVO-lidmaatschap en het bieden van werkervaringsplekken, kunt u ons ook steunen met producten en/of diensten die relevant zijn voor onze cliënten.

Vraag naar de mogelijkheden!

Meer informatie of persoonlijk contact?

Menno Aman
maman@ontmoeting.org
06 518 183 36

Besselyn de Rooij
bdrooij@ontmoeting.org
06 437 962 81

Contactgegevens

Centraal Bureau
Onderdoor 56
Postbus 263
3990 GB HOUTEN
NL35 RABO 0387 6691 40
KvK 24371741
BTW NL 8142.00.308.B.02

Verhalen van cliënten

referentie

John

'Ik heb niet veel nodig om blij te zijn!'

Lees meer
referentie

Clyde

'Ik voel me sterker'

Lees meer
referentie

Nicolas

'Ik wil niet meer blijven lopen in het pad van de slavernij. Ik wil met God zijn.'

Lees meer
referentie

Emile

‘Geloof in je eigen ideeen. En ga ervoor. Zet door!’

Lees meer