Het zijn spannende tijden. De impact van het Coronavirus is groot, ook voor onze cliënten. Ontmoeting wil er, gedreven door de liefde van Christus, juist ook nu voor hen zijn. Helpt u mee, juist nu?

Activiteiten die voor ons worden georganiseerd, worden afgelast en collectes gaan niet door. Hierdoor missen we directe inkomsten. Juist nu we steun nodig hebben, om er zo goed mogelijk te kunnen zijn voor kwetsbare mensen.

We zijn een 'noodactie' gestart, maar dit kunnen wij niet zonder u.

Hoe kunt u helpen?

Bidden voor Ontmoeting

Bid met en voor ons

Weten dat we onze zorgen en noden bij God mogen leggen is ons rustpunt. Bidt u met ons mee?
Gebedspunten leest u verderop deze pagina, in onze nieuwsbrief en op Instagram @stichtingontmoeting
Ontmoeting helpt

Een helpende hand

Heeft u een concreet aanbod waarmee u ons kunt helpen? Laat het ons weten via een e-mail naar info@ontmoeting.org en dan kijken wij of we vraag en aanbod samen kunnen brengen.
Geld geven voor Ontmoeting

Geef een (extra) gift

Doordat markten, zangavonden en collectes niet doorgaan lopen we inkomsten mis. Helpt u mee zodat wij die extra stap voor cliënten kunnen blijven zetten? Doneer

De impact voor cliënten

Van verschillende collega’s horen we verhalen over de nood die er is bij cliënten. Ze kunnen niet naar de voedselbank, want die is dicht of heeft weinig voorraad. Vastigheden waar ze naar uitkeken, vallen weg. Op de inloop kunnen ze niet ‘zomaar’ meer terecht. Kwetsbare gezinnen in onveilige situaties zitten noodgedwongen bij elkaar in huis en cliënten dreigen terug te vallen in verslaving of een psychose. Toch zien we ook veel creativiteit ontstaan, om onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Dit vraagt veel energie en flexibiliteit van onze medewerkers. Zij zetten zich met hand en hart in om onze cliënten door deze periode heen te helpen.

Onze hulp, juist nu

referentie

Pastoraat in corona-tijd

'Het bezoek bij een zieke cliënt heeft mij enorm geraakt'

Lees meer
referentie

Yama

'Mijn wereld staat stil nu, ik heb geen werk meer.'

Lees meer
referentie

Danny

'Ik ben bang dat ik ziek word.'

Lees meer
referentie

Inloop Rotterdam

'We willen er juist nu voor kwetsbaren zijn'

Lees meer

Ik bid mee

Weten dat we onze zorgen en noden bij God mogen leggen is ons rustpunt. We willen u vragen om met ons mee te bidden, gebed is een krachtig wapen. Bidt u mee voor onze medewerkers, dat ze de gezondheid en kracht mogen behouden om het werk te doen? En bidt u mee voor cliënten, dat zij gezond mogen blijven en goede opvang mogen krijgen?

Ik bied een helpende hand

Denk jij dat je van betekenis kan zijn voor Ontmoeting? Laat het weten via c&f@ontmoeting.org, zodat we vraag en aanbod samen kunnen brengen. Er worden al mondkapjes gemaakt en een plaatselijke slager heeft voor de maaltijdbezorging aan cliënten gratis bakjes ter beschikking gesteld! Samen zetten we die extra stap voor onze cliënten.

Ik geef een (extra) gift

We zijn dankbaar voor alle giften waarmee we die extra stap voor cliënten kunnen zetten. Zo vullen we hier onder andere het cliëntenfonds mee en zetten we projecten op waar nog geen financiering voor beschikbaar is. Zo zijn ook ooit de Ontmoetingnetwerken ontstaan.

We kennen jouw situatie niet, misschien ben je wel je baan kwijtgeraakt, of ben je zelfstandige en heb je nu tijdelijk minder of geen inkomsten. Mocht je zelf niet kunnen geven dan kan je nog steeds helpen. Bijvoorbeeld door het te delen in jouw vrienden- en familiekring en op sociale media. Want samen zijn we sterker!

Stap 1: Ik wil graag geven:

Stap 2: Kies uw betaalmethode


Stap 3: Uw gegevens