Het Open Huis Boerhaavewijk

Locatie Boerhaavewijk – Het Open Huis

De Inloop is de woonkamer van Het Open Huis. Hier zijn wijkbewoners welkom voor een kop koffie, thee en een lunch. De inloop is een laagdrempelige plek om anderen te ontmoeten, een krantje te lezen of gewoon even tot rust te komen.

Regelmatig worden er in de inloop spelletjes gedaan, bijv. een potje schaken, Mens Erger Je Niet of Bingo. Ook worden er diverse creatieve activiteiten aangeboden voor wie dat wil of organiseren we een gezellige High Tea.

De inloop is vaak geopend in combinatie met andere activiteiten, zoals Het Open Huis pakket en taallessen. Wekelijks is er op dinsdag een Warme Lunch. De kosten voor deze warme lunch zijn EUR 2,- per keer en deze maaltijd is gericht op wijkbewoners die het fijn vinden om samen met anderen te eten en/of over beperkte financiële middelen beschikken. Het is een ontspannen en gezellige manier om anderen te ontmoeten en een lekkere, voedzame lunch te eten.

Wekelijks is er op dinsdag een Warme Lunch.

 

Verwijzers

Stichting Ontmoeting staat met al haar activiteiten midden in de wijken Schalkwijk en Boerhaavewijk in Haarlem en biedt specialistische begeleiding. Al onze medewerkers werken met de SRH methodiek die gericht is op ‘present zijn’. Vanuit de relatie met de cliënt wordt samen gekeken hoe de kwaliteit van leven bevorderd kan worden. Hierbij wordt rekening gehouden met kwetsbaarheid, kracht, talent en netwerk. Ontmoeting biedt diverse vormen van begeleiding aan. Wil jij een cliënt doorverwijzen of heb je meer informatie nodig? Neem dan contact op met één van onze contactpersonen.

'Door deze plek heb ik echte vrienden gemaakt.'

'Iedereen mag meedoen. Op deze plek mag je echt jezelf zijn.'

Activiteitenoverzicht

Weekplanning Het Open Huis

Openingstijden

Zondag Gesloten

Maandag Gesloten

Dinsdag 10:00 - 13:00

Woensdag 10:00 - 13:00

Donderdag 10:00 - 13:00

Vrijdag 10:00 - 13:00

Zaterdag Gesloten

Contactgegevens

Locatie Boerhaavewijk
Professor Boumanstraat 1A
2035 AS Haarlem

T 06 59 87 41 44
E haarlem@ontmoeting.org

Contactpersonen

Coördinatie
Anja Rijkers
06-86836041
arijkers@ontmoeting.org

Ambulante begeleiding
Demelza Rudge
06-86873449
drudge@ontmoeting.org

Activering
Anja Rijkers
06-86836041
arijkers@ontmoeting.org

Vrijwilligerscoördinatie en HOH pakket
Dorothé Kruijff
06-39004856
dkruijff@ontmoeting.org