Locatie Haarlem
Een thuis midden in de wijk

Locatie Haarlem

In Haarlem bieden we verschillende vormen van hulpverlening. We bieden een thuis aan in de wijk. Een plek waar mensen uit alle hoeken van de samenleving zich thuis voelen, gezien worden en waar kwetsbare mensen zich kunnen ontwikkelen. Een plek waar iedereen gelijk is. Vanuit dat thuis ontstaan laagdrempelige ontmoetingen, is er ruimte voor persoonlijk herstel en wordt er gewerkt aan (opnieuw) ontdekken van krachten en talenten en het inzetten daarvan.

Bent u verwijzer en op zoek naar meer informatie? Lees dan hier verder of neem contact op met één van onze contactpersonen.

Onze locaties

Ontmoeting biedt op twee locaties activering en dagbesteding aan; locatie Boerhaavewijk en locatie Molenwijk. In de Boerhaavewijk hebben we een inloop en verzorgen we open maaltijden. In Molenwijk werken we vanuit Het Open koffie Huis en de kringloopwinkel.
Doorklik Haarlem

Het Open Huis
Locatie Boerhaavewijk

Het Open koffie Huis
Locatie Molenwijk

 

Verwijzers

Stichting Ontmoeting staat met al haar activiteiten midden in de wijken Schalkwijk en Boerhaavewijk in Haarlem en biedt specialistische begeleiding. Al onze medewerkers werken met de SRH methodiek die gericht is op ‘present zijn’. Vanuit de relatie met de cliënt wordt samen gekeken hoe de kwaliteit van leven bevorderd kan worden. Hierbij wordt rekening gehouden met kwetsbaarheid, kracht, talent en netwerk. Ontmoeting biedt diverse vormen van begeleiding aan. Wil jij een cliënt doorverwijzen of heb je meer informatie nodig? Neem dan contact op met één van onze contactpersonen.

In Haarlem helpen we mensen om hun talenten te ontwikkelen en te ontdekken!

‘Ik ben er voor iedereen die behoefte heeft aan een goed gesprek.’

'In Het Open koffie Huis heb ik nieuwe familie gevonden.'

 

Ontstaansgeschiedenis

Vanuit de multiculturele Kerk Het Open Huis is maatschappelijk centrum Het Open Huis ontstaan. Vanaf 2017 is maatschappelijk centrum Het Open Huis onderdeel van stichting Ontmoeting. Op beide locaties in Haarlem werken we nog steeds nauw samen met de Kerk Het Open Huis.

Contactgegevens

Locatie Boerhaavewijk
Professor Boumanstraat 1A
2035 AS Haarlem

Locatie Molenwijk
Frieslandlaan 1
2036 NE Haarlem

T 06 59 87 41 44
E haarlem@ontmoeting.org

Contactgegevens ambulant team
T 06 86 87 98 95
E ambulanthaarlem@ontmoeting.org

Contactpersonen

Coördinatie
Anja Rijkers
06-86836041
arijkers@ontmoeting.org

Ambulante begeleiding
Demelza Rudge
06-86873449
drudge@ontmoeting.org

Activering
Anja Rijkers
06-86836041
arijkers@ontmoeting.org

Vrijwilligerscoördinatie en HOH pakket
Dorothé Kruijff
06-39004856
dkruijff@ontmoeting.org