Het Open Koffie Huis Molenwijk

Locatie Molenwijk – Het Open Koffie Huis

In de sfeervolle koffiebar in Molenwijk ben je van harte welkom om te genieten van al het moois en lekkers dat deze plek te bieden heeft. Naast de heerlijke koffies ben je van harte welkom voor een goed gesprek, een luisterend oor, anderen te ontmoeten, een gezellig spelletje te spelen of om even bij te komen van de drukte van alledag.

Het is een plek waar verschillende culturen samensmelten, waar je even niets hoeft en waar met heel veel liefde de lekkerste koffie wordt geschonken.

Naast de koffies en verse theetjes worden er allerlei (h)eerlijke zelfgemaakte producten uit eigen keuken geserveerd met kruiden uit eigen tuin. De prijzen zijn laag zodat de gasten met een krap budget ook kunnen genieten van al het lekkers.

De koffiebar wordt gerund door een kleurrijke mix vrijwilligers en er zijn werkervaringsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Een bijzondere ontmoetingsplek waar iedereen welkom is, dé plek voor ontmoeting en inspiratie. Mocht je de middelen niet hebben om een koffie te betalen, dan kan er een ‘uitgestelde koffie’ besteld worden. Deze koffie is gratis, omdat deze al door iemand anders is betaald.

 

Verwijzers

Stichting Ontmoeting staat met al haar activiteiten midden in de wijken Schalkwijk en Boerhaavewijk in Haarlem en biedt specialistische begeleiding. Al onze medewerkers werken met de SRH methodiek die gericht is op ‘present zijn’. Vanuit de relatie met de cliënt wordt samen gekeken hoe de kwaliteit van leven bevorderd kan worden. Hierbij wordt rekening gehouden met kwetsbaarheid, kracht, talent en netwerk. Ontmoeting biedt diverse vormen van begeleiding aan. Wil jij een cliënt doorverwijzen of heb je meer informatie nodig? Neem dan contact op met één van onze contactpersonen.

'Alle mensen hier zijn speciaal voor mij. Zij zorgen voor licht in mijn leven.'

'Dit is een plek om te leren en te groeien.'

 

Partners

Dit werk kunnen we niet alleen. Zonder steun van diverse vermogensfondsen en stichtingen zou onze dienstverlening minder uitgebreid zijn. Dankzij onder andere onderstaande organisaties worden dagelijks in de koffiebar mensen echt gezien én hebben ze de mogelijkheid om op allerlei gebieden te groeien.

Activiteitenoverzicht

Weekplanning Het Open koffie Huis

Openingstijden

Zondag Gesloten

Maandag Gesloten

Dinsdag 10:00 - 16:00

Woensdag 10:00 - 16:00

Donderdag 12;00 - 16:00

Vrijdag 10:00 - 16:00

Zaterdag 11:00 - 14:00

Contactgegevens

Locatie Molenwijk
Frieslandlaan 1
2036 NE Haarlem

T 06 59 87 41 44
E haarlem@ontmoeting.org

Contactpersonen

Coördinatie
Anja Rijkers
06-86836041
arijkers@ontmoeting.org

Ambulante begeleiding
Demelza Rudge
06-86873449
drudge@ontmoeting.org

Activering
Anja Rijkers
06-86836041
arijkers@ontmoeting.org

Vrijwilligerscoördinatie en HOH pakket
Dorothé Kruijff
06-39004856
dkruijff@ontmoeting.org