Om de Hoek: Kleding met ervaring

Om de Hoek – kleding met ervaring

In Hoek van Holland starten wij samen met onze cliënten ‘Om de Hoek’; een kledingbank om cliënten te activeren. Een passende dagbesteding is belangrijk voor onze cliënten. Het biedt de mogelijkheid om structuur op te bouwen en vaardigheden aan te leren. Daarnaast krijgen onze cliënten weer een netwerk of kunnen ze deze uitbreiden, doordat ze in de winkel werken.

In Hoek van Holland zien we veel inwoners die rond de armoedegrens leven. Graag willen we hen de kans geven goede kleding te kopen voor een klein prijsje.

We willen de winkel zo inrichten dat mensen echt klant kunnen zijn. Dat geldt voor betalende klanten, maar ook voor diegene die gratis kleding krijgen op vertoon van een verwijsbrief (ongeveer dezelfde constructie als de voedselbank).

'Wij zoeken kleding met ervaring!'

Uw hulp kunnen we goed gebruiken!

Wat kunt u doen?

  • Schone en goede kleding verzamelen en afgeven in de winkel;
  • een inzamelingsactie organiseren met uw gemeente/vereniging. Wilt u in dit geval contact opnemen met omdehoek@ontmoeting.org zodat we grote aantallen goed kunnen verwerken.
  • één of meerdere dagdelen per week helpen in de winkel. De werkzaamheden worden samen met onze cliënten uitgevoerd en bestaan uit het sorteren van de kleding, kassawerk, en het ontvangen en helpen van de klanten;
  • een gift overmaken op NL 16 RABO 0323 5872 08

Algemeen hulpaanbod

Contactgegevens

Prins Hendrikstraat 260
3151 AW HOEK VAN HOLLAND
omdehoek@ontmoeting.org

Contactpersonen

Stefan Blok
06 86 86 16 15
omdehoek@ontmoeting.org

 

Openingstijden

Zondag Gesloten

Maandag Gesloten

Dinsdag 9:30 - 17:30

Woensdag 9:30 - 17:30

Donderdag 9:30 - 17:30

Vrijdag 9:30 - 17:30

Zaterdag 9:30 - 16:00