Thuishaven-Een veilige plek in de wijk

Meer informatie over Thuishavens

Thuishaven Deventer

In Deventer werken medewerkers van Ontmoeting vanuit een thuishaven. In en rond een Thuishaven wonen cliënten die extra zorg nodig hebben; zorg op maat. Ontmoeting kan dit bieden, omdat de drempel laag is naar de Thuishaven en de medewerkers dichtbij zitten. Een Thuishaven wil voor kwetsbare mensen een veilige plek in de wijk zijn.

In het karakteristiek pand uit de jaren 30 aan de Brinkgreverweg bevinden zich achtwoonruimtes voorzien van een eigen keukenblok, douche en toilet. Hier krijgen de cliënten die begeleiding krijgen op allerlei levensgebieden. Het verblijf in de thuishaven is van tijdelijke aard. Het doel is dat cliënten zo mogelijk zelfstandig gaan wonen waarbij Ontmoeting indien nodig (ambulante) hulp op afstand blijft bieden. Tijdens het verblijf wordt met de cliënt gewerkt aan persoonlijke doelen.

Ontmoeting werkt hierbij samen met de sociale wijkteams van gemeente Deventer.

Begeleiding is dagelijks een aantal uren aanwezig. Daarnaast zijn onze vrijwilligers een belangrijke schakel in de begeleidingstrajecten. Buiten kantoortijden is een achterwachtdienst bereikbaar.

'Ik heb weer een eigen plek'

Algemeen hulpaanbod

Post- en contactadres

Brinkgreverweg 135
7415 CG Deventer

deventer@ontmoeting.org

Contactpersonen

Plonia Kolkman
06-38082771
pkolkman@ontmoeting.org

 

Paul Oud
06-14500055
poud@ontmoeting.org

Aanmelden

Stuur een mail naar deventer@ontmoeting.org. U ontvangt van ons een aanmeldformulier.