Thuishaven: Een veilige plek in de wijk

Meer informatie over Thuishavens

Thuishaven Rotterdam IJsselmonde

In de Rotterdamse wijk IJsselmonde werken medewerkers van Ontmoeting vanuit een thuishaven. Rond een thuishaven wonen cliënten die extra zorg nodig hebben; zorg op maat. Ontmoeting kan dit bieden, omdat de drempel laag is naar de thuishaven en de medewerkers dichtbij zitten. Een thuishaven wil een veilige plek in de wijk zijn.

Vanuit de thuishaven aan de Guldenwaard wordt ambulante woonbegeleiding geboden. Ontmoeting biedt haar cliënten begeleiding bij het wonen en vinden van een arbeidsplaats en/ of zinvolle dagbesteding. Er worden heldere doelen gesteld waar cliënten aan kunnen werken. Het doel is, dat cliënten zoveel mogelijk zelfstandig wonen, waarbij Ontmoeting (ambulante) hulp op afstand blijft bieden.

Ontmoeting werkt hierbij succesvol samen met de sociale wijkteams van de gemeente Rotterdam.

'Ik heb weer een eigen plek'

Ontmoetingnetwerken

Vanuit Thuishaven IJsselmonde bieden wij sociale netwerken aan rondom kwetsbare personen die de verbinding met zichzelf en anderen kwijt zijn. De vrijwilligers die deze mensen begeleiden, komen uit de wijde omgeving van Rotterdam.

Mensen die bijvoorbeeld hulp willen hebben bij het aangaan van nieuwe contacten, het contact leggen met burgerlijke instanties en/of zorgorganisaties , het op orde brengen van de administratie of het huishouden kunnen contact  met ons opnemen. We bespreken dan of de aanvrager in aanmerking komt voor onze Ontmoetingnetwerken.

Algemeen hulpaanbod

Contactgegevens

Guldenwaard 129
3078 AJ ROTTERDAM
010 425 1588

Contactpersoon

Locatie
Jacoby Barendregt
jbarendregt@ontmoeting.org
010 4251588

Ontmoetingnetwerken
Emmely Post
epost@ontmoeting.org
010 4251588

Openingstijden

Zondag Gesloten

Maandag 9:00 - 16:00

Dinsdag 9:00 - 16:00

Woensdag 9:00 - 16:00

Donderdag 9:00 - 16:00

Vrijdag Gesloten

Zaterdag Gesloten