Ontmoeting Marktplaats

Naast financiële steun kunt u ons ook helpen met het leveren van producten en diensten. Op dit moment is er behoefte aan de volgende zaken:

Voor een cliënt in Rotterdam zijn we op zoek naar een bed en matras. Deze meneer is hard bezig om schuldenvrij te komen. Hij heeft een klein bedrag aan leefgeld. Daarvan kan hij niet sparen. Meneer slaapt al langer op een matrasje op de vloer. Wie heeft er een goed bed met matras beschikbaar? Voor meer info: mail naar Mariëlle Tanis: mtanis@ontmoeting.org

Op onze locatie in Epe verblijven ex-gedetineerden die daar begeleid worden bij hun terugkeer naar de maatschappij. Zij wonen in een van de kamers en appartementen van Ontmoeting. Graag willen we 25 nieuwe pannensets aanschaffen voor de mannen die er nu wonen. Wie kan ons hierbij helpen?

Een van onze cliënten in Rotterdam heeft altijd gewerkt als taxi-chauffeur met zijn eigen auto. I.v.m. aanmelding schuldsanering moet hij zijn auto weg doen. Hij vindt dit erg moeilijk, omdat het zijn werk was en met zijn auto de kost heeft verdiend. Daarbij komt dat als hij geen auto meer heeft, hij ook geen vervoer meer heeft. Als alternatief vervoersmiddel zou het daarom mooi zijn als we voor hem een fiets kunnen regelen. Wie helpt?

Deze fietsen zijn een tijde terug in gebruik genomen door de collega's in Harderwijk. Graag willen de nu ook collega's in het noorden van Nehemia Zorg de beschikking krijgen over goede solide fietsen. De dienstfiets is onlangs -helaas- gestolen. Wie helpt ons aan 2 goede dienstfietsen voor de collega's in Heerhugowaard?

Contactgegevens

Centraal Bureau
Onderdoor 56
Postbus 263
3990 GB HOUTEN
NL35 RABO 0387 6691 40
KvK 24371741
BTW NL 8142.00.308.B.02

Wil jij ons helpen? Bel of mail ons gerust!

Menno Aman
maman@ontmoeting.org
06 518 183 36

Besselyn de Rooij – Smit
bdrooij@ontmoeting.org
06 437 962 81