Experiencenight | 1 nacht achter tralies

continu onder toezicht – ontmoet ex-gedetineerden – ervaar eenzaamheid 

Barse bewakers, beklemmende cellen, een schreeuwende gedetineerde… dit typeert de sfeer in de gevangenis. Tijdens de Experiencenight kun je zelf beleven hoe het is om gevangene te zijn. Ga jij de uitdaging aan?

De Experiencenight vindt plaats in De Vrije Wolf in Utrecht. Tot voor kort nog in gebruik als gevangenis. Nu de plek waar jij je op 23 juni meldt om een nacht achter tralies door te brengen. Geef je op en beleef zelf hoe het is om gevangene te zijn! Wees er snel bij want er is maar een beperkte beschikbaarheid van cellen!

Aanmelden
Dit evenement wordt georganiseerd voor jongeren van 16 jaar en ouder! We vragen je om je voor minimaal € 75,- te laten sponsoren. Hiermee steun je het werk van Ontmoeting in Epe.
Een ex-gedetineerde die na een periode van detentie in ons woon-werktraject in Epe komt, ontvangt huisvesting en begeleiding. Per dag kost zijn huisvesting € 35,- en begeleiding € 100,-. Voor hoeveel dagen haal jij sponsorgeld op?

Ben jij de deelnemer met het meeste sponsorgeld? Dan maak je kans op een leuke prijs!

Klik hier om je aan te melden.

‘Een ervaring van eenzaamheid, wachten, stilte, je eigen gedachten, waarderen van vrijheid en nog eens wachten.’

Helpt u mee?

Samen met u willen we ons blijven inzetten voor onze kwetsbare naaste. Helpt u mee? Dit kan door ons werk te steunen met uw gift. Doneer.