Terublik Ontmoetingdag 2017

Ontmoetingdag 2017 | zaterdag 23 september in Epe

Als cliënten bij Ontmoeting aankloppen hebben ze vaak meerdere problemen. Als ze hun verhaal bij de hulpverlener neerleggen, zuchten ze soms hardop: ‘Hoe kom ik hier uit?’.

Tijdens de Ontmoetingdag willen we u laten beleven welke stappen er gezet kunnen worden om cliënten meer -of weer- grip op hun leven te laten krijgen.

Workshops & activiteiten
De hele dag door zijn er verdiepende en inspirerende workshops. Tijdens deze workshops komen veel cliënten aan het woord om hun levensverhaal met je te delen. Klik hier voor meer informatie over de verschillende workshops.

Naast de workshops zijn er allerlei activiteiten; tekstplanken of houten speelgoed maken, verkoop van producten die gemaakt zijn door cliënten, op de foto en muziek. Er is catering aanwezig.

Voor de kinderen
Voor de allerkleinsten is er de hele dag een crèche. Voor jonge kinderen zijn er leuke activiteiten: knutselen, een springkussen, ezeltje rijden en zelf je eigen broodje bakken.

Download hier een kleurplaat voor je (klein)kind. Bij inlevering ligt er een leuk presentje klaar!

Het wordt een inspirerende en ontspannende dag voor het hele gezin! Kom op D.V. zaterdag 23 september naar Epe en beleef deze dag met ons mee.

Aanmelden
De toegang is gratis. Voor de workshops en de Escape Room kunt u zich opgeven via het formulier in het rechter blok. Ook vindt u hier meer informatie over de workshops.

Het laatste nieuws
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Ontmoetingdag? Laat dan uw emailadres achter.  Klik hiervoor in het rechterblok op ‘Blijf op de hoogte’. Dan sturen we u regelmatig een update met nieuws en ontwikkelingen.

 

Meer informatie over de workshops

Informatie workshops Workshop Wim Peeters - terugblik

Praktische informatie

Locatie:
Huize Norel
Heerderweg 49, Epe

Tijd:
Van 10.00 uur – 16:00 uur

Centrale momenten:
12.00 uur – interactieve presentatie door Ed van Hell

Toegang gratis