Het Open Huis | Een ontmoetingsplek in de wijk

Steun Het Open Huis

In Haarlem staat het Maatschappelijk Centrum Het Open Huis in de wijk Schalkwijk. We werken hier samen met de multiculturele kerk. Schalkwijk is een veelkleurige wijk, waar veel inwoners leven met een beperkt sociaal netwerk. Dit maakt hen kwetsbaar. Deze mensen zijn welkom in Het Open Huis, ongeacht achtergrond, cultuur, leeftijd en humeur.

Het Open Huis is een ontmoetingsplaats voor mensen die anders weinig contacten hebben. In een onrustige wijk en een wereld die veeleisend is, is Het Open Huis een thuis waar bezoekers zichzelf kunnen zijn. Met bevlogen vrijwilligers die taallessen geven, inloopspreekuur houden, helpen bij de maaltijden, de kledingwinkel bemannen, enz.

Cliënten krijgen in het Open Huis professionele hulp, zodat ze in de wijk waar ze wonen een volgende stap kunnen maken in hun leven!

'Iedereen is hier welkom!'

Uw hulp is nodig!

Sinds 2,5 jaar zijn we als Ontmoeting aan het werk in Haarlem. Ten tijde van de overname was er sprake van een groot tekort. Dankzij financiële steun hebben we het werk door kunnen zetten.

Uw steun blijft nodig.
Er komen steeds meer bezoekers in Het Open Huis. De vraag naar de inloop, de maaltijden, Het Open Huis-pakket, maar ook de professionele zorg neemt enorm toe. Wij willen klaar blijven staan voor de bezoekers en cliënten. We werken er hard aan, maar nu is ons werk financieel nog heel kwetsbaar. Daarom hebben we uw hulp nodig. Mogen we op uw gift rekenen?

Steun het open huis

Steun het open huis

 

Steun Het Open Huis

Doneren

Digitale update

Bekijk hier onze update

Meer informatie

Onze locatie in Haarlem

Persoonlijk contact?

Berend Gunnink
06 518 198 20
bgunnink@hetopenhuishaarlem.nl

Contactadres

Maatschappelijk Centrum
Het Open Huis
Professor Boumanstraat 1a
2035 AS Haarlem

Het verhaal van ...

referentie

Cor

‘Het Open Huis is voor Cor zijn thuis.'

Lees meer
referentie

Gerrit

‘Hier zijn mensen die van me houden.’

Lees meer