Het Open Huis | Een ontmoetingsplek in de wijk

Steun Het Open Huis

In Haarlem staat het Maatschappelijk Centrum Het Open Huis in de wijk Schalkwijk. We werken hier samen met de multiculturele kerk. Schalkwijk is een veelkleurige wijk, waar veel inwoners leven met een beperkt sociaal netwerk. Dit maakt hen kwetsbaar. Deze mensen zijn welkom in Het Open Huis, ongeacht achtergrond, cultuur, leeftijd en humeur.

Het Open Huis is een ontmoetingsplaats voor mensen die anders weinig contacten hebben. In een onrustige wijk en een wereld die veeleisend is, is Het Open Huis een thuis waar kinderen rustig hun huiswerk kunnen maken en bezoekers zichzelf kunnen zijn. Dit met bevlogen vrijwilligers die taallessen geven, inloopspreekuur houden, helpen bij de maaltijden, de kledingwinkel bemannen, enz.

Cliënten krijgen in het Open Huis professionele hulp, zodat ze in de wijk waar ze wonen een volgende stap kunnen maken in hun leven!

'Iedereen is hier welkom!'

Uw hulp is nodig!

Het werk in Haarlem staat onder financiële druk! Ten tijde van de overname was er sprake van een groot tekort. Door middel van subsidies én hulp uit de achterban willen we het benodigde bedrag binnen krijgen. Mede dankzij uw steun gaan we dat redden. Met uw hulp ervaren onze bezoekers dat ze waardevol zijn. Help mee!

Klik hier om te doneren!

Steun het open huis

Meer informatie of persoonlijk contact?

Margaretha de Roos
mdroos@ontmoeting.org
030 635 4090

Maatschappelijk Centrum
Het Open Huis
Professor Boumanstraat 1a
2035 AS Haarlem

Steun Het Open Huis

Doneer Bezoek de open dag

Het verhaal van ...

referentie

Cor

‘Het Open Huis is voor Cor zijn thuis.'

Lees meer
referentie

Gerrit

‘Hier zijn mensen die van me houden.’

Lees meer