Levensverhaal van (ex)dakloze en wandeling

Levensverhaal van (ex)dakloze en wandeling

Start 

Je wordt op het gereserveerde tijdstip ontvangen in de Oude Synagoge met een kopje koffie/thee (kosten hiervan zijn € 1,50 per kopje). Een cliënt van Stichting Ontmoeting vertelt vervolgens haar levensverhaal. Met behulp van een plattegrondje van Harderwijk wandel je daarna ongeveer een half uur door Harderwijk. Je maakt ondertussen de vragen en opdrachten die gaan over de moeilijkheden en zorgen van het straatleven van een dakloze. Terug in de Oude Synagoge bespreek je met de cliënt de antwoorden en is gelegenheid tot het stellen van vragen. Dit alles zal ongeveer 2 uur in beslag nemen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden met minimaal 2 en maximaal 10 personen voor deze activiteit.

Harderwijk eens op een andere manier bekijken, samen met een vereniging, met collega’s, vrienden, studiegenoten of familie? Meld u aan!

'Wat je niet kent, kun je niet missen!' Fred, Straatgids in Harderwijk

Waarom deze activiteit?

Met de wandelingen willen we een ontmoeting tot stand brengen en wederzijds respect creëren. We geven inzicht in het leven van onze cliënten. Dit is onderdeel van onze werktrajectbegeleiding aan cliënten. De cliënten doen op deze manier vrijwilligerswerk. Het is belangrijk dat zij een daginvulling hebben en daarnaast vinden ze het waardevol om hun verhaal met u te delen. Onze begeleiders motiveren cliënten en begeleiden hen naar werk.

'Een vlotte verteller die ons zijn levensverhaal vertelde en liet zien. Boeiend, indrukwekkend. De moeite waard en voor herhaling vatbaar om nog eens met een andere gids mee te gaan'

Contactpersoon

Meer informatie? Stuur een mail naar straatwandelingharderwijk@ontmoeting.org of bel 0341 456 356