Textielinzameling: een mooie samenwerking

Textielinzameling

Ontmoeting komt in Nederland veel mensen tegen die op de een of andere manier zijn vastgelopen met hun leven. Ze kunnen geen kant meer op. Het vertrouwen in de samenleving is verdwenen. Al 28 jaar geven vrijwilligers en medewerkers van Ontmoeting deze mensen een steuntje in de rug. U kunt als kerk iets extra’s voor ons doen! Plaats een textielcontainer bij uw kerkgebouw.

Door het plaatsen van een textielcontainer bij uw kerk, steunt u het werk van Ontmoeting, genereert u extra inkomsten voor uw kerk én werkt u mee aan een schoner milieu! Doet u mee?

Hoe werkt het?

U kunt als kerkelijke gemeente met ons samenwerken door bij uw kerkgebouw een textielcontainer van kledinginzamelaar Curitas  te plaatsen. Leden van de kerkelijke gemeente en buurtbewoners kunnen hier hun textiel en schoenen in deponeren. Voor iedere kilo ingebrachte kleding geeft Curitas een vergoeding. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden.

Een gedeelte van de opbrengst is voor uw kerkelijke gemeente. Het andere deel is bestemd voor het werk van Stichting Ontmoeting.

 

Contactgegevens

Centraal Bureau
Onderdoor 56
Postbus 263
3990 GB HOUTEN
NL35 RABO 0387 6691 40
KvK 24371741

Meer informatie of persoonlijk contact?

Klaas Aalbers
kaalbers@ontmoeting.org
06 510 249 33