Een thuis dat levens verandert

Investeren in een thuis dat levens verandert

Je thuis is de plek waar je tot rust komt en kunt groeien. Daarom wil Ontmoeting graag al haar cliënten dat eigen stukje thuis bieden. Of het nu op een groepswoning is, of in een zelfstandige woning. Helpt u mee om onze cliënten van een warm en veilig thuis te voorzien?


Een thuis dat levens verandert
Een eigen plek betekent veel voor onze cliënten. Veel van hen zijn de verbinding met zichzelf en met hun omgeving kwijtgeraakt en hebben het gevoel dat zij niet meer meedoen in de samenleving. Een eigen plek geeft hen een stuk autonomie terug. Zij kunnen er elke dag thuiskomen, zich terugtrekken en er ontspannen. Een thuis geeft je het gevoel van echt mens-zijn en een plek hebben waar je ‘thuishoort’. Zo vormt een thuis een veilige basis om je plek en rol in de maatschappij weer in te nemen.

Beleg in Ontmoeting Vastgoed
We willen onze cliënten betaalbare woonruimte blijven bieden. Daarom starten we met Ontmoeting Vastgoed. U kunt beleggen in onze vastgoedprojecten tegen goede voorwaarden. Op deze pagina vind u alle actuele investeringstrajecten waarvoor u zich kunt inschrijven.

'Bij Ontmoeting vond ik een plek om aan mijn problemen te werken.'

Apeldoorn
Investering van 100.000 euro.

Voorwaarden:
- Ontvang 3% rente per
jaar over deze lening bij 10 jaar vast,
2,5% rente bij 7 jaar vast, en 2% bij 5 jaar
- Contractuele zekerheden
- Onze cliënten in Apeldoorn een veilig thuis

Hoek van Holland
Meer informatie volgt snel

Voorwaarden:
- Ontvang rente per jaar
- Onze cliënten in Hoek van Holland een veilig thuis

 

 

Wat wil Ontmoeting graag?
Ontmoeting wil dat al haar cliënten een veilige plek hebben die hen de mogelijkheid biedt om tot rust te komen en om te groeien als mens. Dit begint bij het openen van onze deuren op onze thuishavens. We faciliteren een eigen stukje thuis aan cliënten die bij ons inwonen. Waar mogelijk doen we er alles aan om mensen te begeleiden naar een zelfstandige woning.

Investeert u in een thuis dat levens verandert?
Om woonruimte te (blijven) faciliteren aan onze cliënten hebben we diverse vastgoedprojecten waarop u kunt investeren. Met uw investering maakt u dus directe impact op het leven van onze cliënten en draagt u bij aan een plek waar kwetsbare mensen zichzelf opnieuw kunnen vinden.

Doordat ik een adres kreeg, had ik weer stemrecht

Dit voelt als een nieuwe start van een nieuw leven

 

 

 


 

Stichting Ontmoeting Vastgoed

Onderdoor 56
3990 GB HOUTEN

Rekeningnummer
NL12 RABO 0347 5607 33

RSIN
864597964

KvK-nummer
88371514