Een thuis dat levens verandert

Investeren in een thuis dat levens verandert

Je thuis is de plek waar je tot rust komt en kunt groeien. Daarom wil Ontmoeting graag al haar cliënten dat eigen stukje thuis bieden. Of het nu op een groepswoning is, of in een zelfstandige woning. Helpt u mee om onze cliënten van een warm en veilig thuis te voorzien?


Een thuis dat levens verandert
Een eigen plek betekent veel voor onze cliënten. Veel van hen zijn de verbinding met zichzelf en met hun omgeving kwijtgeraakt en hebben het gevoel dat zij niet meer meedoen in de samenleving. In de praktijk van ons dagelijkse werk zien we dat het bieden van een thuis een essentieel onderdeel is van iemands herstelproces. Het is de plek waar de cliënt op adem komt, een stuk autonomie terugkrijgt en weer een gevoel van zelfvertrouwen en echt ‘menszijn’ ervaart.

Wij bieden een thuis aan

  • Cliënten die dakloos zijn;
  • Cliënten die door allerlei problematiek niet meer zelfstandig kunnen wonen;
  • Cliënten die tijdelijke woonruimte nodig hebben.

Beleg in Ontmoeting Vastgoed
Door zelf panden aan te kopen houden we woonruimte betaalbaar voor onze cliënten. We hebben op deze manier zelf invloed op de verhuurprijs en besparen kosten. Beide zaken vinden we als non-profitorganisatie erg belangrijk.

Wilt u hieraan bijdragen? Door uw belegging in Ontmoeting Vastgoed krijgt uw belegging maatschappelijke waarde. Op deze pagina vindt u alle actuele investeringstrajecten waarvoor u zich kunt inschrijven.

'Bij Ontmoeting vond ik een plek om aan mijn problemen te werken.'

Investeren met maatschappelijke impact

Hoek van Holland
Ontmoeting heeft de mogelijkheid om een nieuw pand in Hoek van Holland aan te kopen. Dit pand biedt straks woonruimte aan 18 aantal cliënten en kantoorruimte aan onze hulpverleners.

Voorwaarden:
- Minimale investering van 100.000 euro.
-Voor rentepercentages en zekerheden klik op dit project.

Apeldoorn
Aan de Anklaarseweg biedt Ontmoeting woonruimte aan 10 cliënten. Door voldoende investeringen hebben we dit pand kunnen aankopen.

Inschrijving = VOL.

 

 

Wat wil Ontmoeting graag?
Ontmoeting wil dat al haar cliënten een veilige plek hebben die hen de mogelijkheid biedt om tot rust te komen en om te groeien als mens. Dit begint bij het openen van onze deuren op onze thuishavens. We faciliteren een eigen stukje thuis aan cliënten die bij ons inwonen. Waar mogelijk doen we er alles aan om mensen te begeleiden naar een zelfstandige woning.

Investeert u in een thuis dat levens verandert?
Om woonruimte te (blijven) faciliteren aan onze cliënten hebben we diverse vastgoedprojecten waarop u kunt investeren. Met uw investering maakt u dus directe impact op het leven van onze cliënten en draagt u bij aan een plek waar kwetsbare mensen zichzelf opnieuw kunnen vinden.

Doordat ik een adres kreeg, had ik weer stemrecht

Dit voelt als een nieuwe start van een nieuw leven

 

 

 


 

Stichting Ontmoeting Vastgoed

Onderdoor 56
3990 GB HOUTEN

Rekeningnummer
NL12 RABO 0347 5607 33

RSIN
864597964

KvK-nummer
88371514

Wim Everts
vastgoed@ontmoeting.org
06 – 52 78 52 91