Voorlichting: kom meer te weten over het werk van Ontmoeting

Voorlichting

Voorlichtingen aanvragen
Heeft u geen idee hoe de wereld van onze cliënten eruit ziet? Wilt u meer weten over het werk van Ontmoeting? Dan is onze voorlichting precies wat u zoekt. Graag vertellen we over ons werk op een verenigingsbijeenkomst, bejaardenmiddag, jongerenavond, gemeenteavond, etc.

Indrukwekkend
In onze voorlichtingen maakt u uitgebreid kennis met het werk van Ontmoeting. We doen dat aan de hand van een aansprekende PowerPoint presentatie. U neemt eerst een kijkje in de leefwereld van onze cliënten. Daarna volgt een aantal gesprekken met hen. Zeer indrukwekkend om met deze mensen kennis te maken. Tenslotte nemen we u mee naar de verschillende locaties waar we ons werk doen.

We kunnen in overleg een deel of een gehele bijeenkomst vullen. De invulling van de avond stemmen we uiteraard af op het aanwezige publiek. De kosten voor een voorlichtingsbijeenkomst (incl. reiskosten) bedragen € 100,00. Daarnaast stellen wij een collecte of een gift op prijs.

Interesse?
Heeft u interesse voor een voorlichtingsbijeenkomst? Vraag dan informatie aan of vul onderstaand formulier in.

 

Aanmelden Voorlichting

  • Stap 1: Uw gegevens

  • Stap 2: Ik wil een voorlichting aanvragen voor

  • Kies uit deze lijst voor welke doelgroep u een voorlichting wilt aanvragen.
  • Stond uw doelgroep niet in bovenstaande lijst? Geef dan in onderstaand veld aan voor wie u graag een voorlichting aan wil vragen.
  • Stap 3: Ik wil graag een voorlichting op (datum)

Liever persoonlijk contact?

Els Klop
eklop@ontmoeting.org
06 494 988 80

Direct naar

Kerken Scholen Jeugd